Genieten van een BMW motorfiets en de kosten hiervoor gespreid betalen? Dat kan! Met een financiering van BMW Financial Services geniet je volop van je BMW motorfiets en los je elke maand een deel van de financiering aan ons af. Kosten zoals reparatie, onderhoud, vervanging van banden en bijvoorbeeld je motorverzekering zijn niet inbegrepen in dit bedrag. Een slimme oplossing, zowel voor zakelijke rijders als voor particulieren. Weet je nog niet welke financieringsvorm het beste bij je past? Gebruik dan onze productwijzer. 

+ Lees verder
Productwijzer external-link-arrow-slim

Nu tijdelijk financieren tegen slechts 3,33% rente

Nu tijdelijk financieren tegen slechts 3,33% rente

Met BMW Motorrad 3asy Ride financier je je nieuwe of gebruikte motorfiets nu tijdelijk tegen slechts 3,33% rente. Kies je voor dit product, dan doe je een aanbetaling van slechts 33%. Na afloop van het contract betaal je nog eens 33% als slottermijn. Het resterende bedrag los je in 33 maanden af, tegen de gunstige rente van slechts 3,33%. Op deze manier kan je ongekend voordelig en zonder allerlei randvoorwaarden meteen de BMW motorfiets van je dromen rijden.

+ Lees verder

BMW Private Finance

BMW Private Finance

Privé een nieuwe of gebruikte BMW motorfiets rijden. Met de zekerheid van een vaste rente en looptijd. En tegen aantrekkelijke, vaste maandlasten. Met BMW Private Finance kom je niet voor verrassingen te staan. 

+ Lees verder

BMW Motorplan

BMW Motorplan

Wil je je BMW motorfiets privé financieren, maar blijf je liever flexibel? Met BMW Motorplan heb je een variabele rente en looptijd. Bovendien kan je boetevrij inlossen wanneer je wilt. 

+ Lees verder

BMW Financial Lease

BMW Financial Lease

Zakelijk een nieuwe of gebruikte BMW motorfiets rijden. In eigen beheer en tegen lage maandlasten. Dat kan met BMW Financial Lease: de rente en de looptijd staan vast. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

+ Lees verder

BMW Executive Plan

BMW Executive Plan

Ben je een zakelijke rijder die liever flexibel is? Ga dan voor een financiering met een variabele rente en looptijd. Je kan bovendien ook boetevrij inlossen wanneer je wilt. Deze financieringsvorm biedt je vrijheid.

+ Lees verder

Rekenvoorbeeld

Contante waarde (aanschafprijs)      € 10.495,-

Contante betaling (aanbetaling)        € 3.463,-

Totaal kredietbedrag                          € 7.032,-

Duur overeenkomst                           33 maanden

Jaarlijks kosten percentage               3,33%

Termijnbedrag                                    € 123,-

Totaal te betalen bedrag                    € 7.522,-

Vaste debetrentevoet                         3,33%

 

BMW Motorrad 3asy Ride is een product van BMW Financial Services bv en betreft een niet-doorlopend krediet. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Rentestand januari 2017. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2017.

De bedragen in bovenstaande krediettabel zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Deze bedraagt in bovenstaand rekenvoorbeeld € 3.463,-.

spinner