* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De BMW C 400 GT

Door de stad en steeds verder

De metropool beweegt. Achter elke hoek wacht iets nieuws. Met de C 400 GT zijn je mogelijkheden onbegrensd: opstappen, wegrijden, genieten, gewoon doorrijden – ook buiten de grenzen van de stad. Daarbij zweef je dankzij de nieuwe Ride by Wire en de optionele BMW Motorrad Connectivity met Navigator comfortabel naar je bestemming. Je verruimt je blik, je ontdekt je wereld in een nieuwe dimensie. #PluggedToLife

Extra uniek

Met een voucher van € 500,- voor bijzondere buddyseats, uitlaten, bagagetassen en windschermen. Speciale wielen of prachtig gefreesde onderdelen. Of een nieuwe helm uit de Gear & Garment collectie. Alles origineel BMW Motorrad. Alles om jezelf of je motorfiets nog unieker te maken.

Kies vóór 30 juni 2022 een BMW C 400 GT uit voorraad bij de BMW Motorrad dealer. Ontvang een voucher van € 500,- incl. BTW en shop direct voor accessoires of Gear & Garment. Vraag de BMW Motorrad dealer voor meer informatie en voorwaarden.

+ Lees verder

Design voor je stad

Kies je kleurvariant

Jouw stad, jouw smaak: de C 400 GT is leverbaar in drie kleurenvarianten van klassiek tot elegant. Welke past het best bij jou?

Stijlvariant Triple Black

Elegant in zwart glanzend en mat: De lakkleur in hoogwaardige Blackstorm metallic met goudkleurige remklauwen.

Alpinwhite uni

De basiskleur geeft de toerscooter een klassieke en tegelijkertijd wendbare uitstraling.

Callisto grey metallic

De bescheiden kleur van de lak overtuigt door de technisch-moderne uitstraling.

Vorm, functie, vrijheid

Vorm, functie, vrijheid

De V-vormige plaatdelen beschermen betrouwbaar tegen weer en wind – en geven de C 400 GT tegelijkertijd zijn elegante vorm. Niet over het hoofd te zien: de opvallende geheel LED-koplamp met het markante, optioneel verkrijgbare LED-dagrijlicht zorgt in het donker voor een goed zicht en overdag voor optimale zichtbaarheid. De ergonomische buddyseat rondt het doordachte design af: je zit comfortabel en superieur.

+ Lees verder

Highlights

Geoptimaliseerde automatische stabiliteitscontrole - ASC
We zien uitlaat en remsysteem van de C 400 GT.
Windscherm beschermt tegen weer en wind
We zien de windscherm van de C 400 GT.
Agiele eencilinderverbrandingsmotor
We zien de aandrijflijn en de achterste uitlaatdemper van de C 400 GT.
Geheel-LED-koplampen met dagrijverlichting
We zien de frontpartij met geheel-LED-koplampen van de C 400 GT.
USB-oplaadbus in het opbergvak
We zien de USB-oplaadbus in het opbergvak van de C 400 GT.
Optionele BMW Motorrad Connectivity met TFT-display
We zien het TFT-display met BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire en Keyless Ride
We zien het Keyless Ride-systeem van de C 400 GT.
Flexcase opbergvak met verbeterde verlichting
We zien het geopende flexcase opbergvak van de C 400 GT.

Comfortabel en soeverein

Wendbaar door smalle steegjes. Dynamisch door het verkeer. De C 400 GT rijdt trillingsvrij en superieur op alle wegen. De geoptimaliseerde ASC brengt de kracht precies over, je rijdt stabiel en veilig. Je kunt ook comfortabel wegrijden: met standaard Keyless Ride blijft de sleutel in je zak. En als je afstapt, biedt de flexcase, die bij stilstand kan worden uitgeklapt, comfortabele opbergruimte voor helm, handschoenen en meer.

+ Lees verder

Naadloos verbonden

Altijd onderweg, steeds verbonden: met de optie BMW Motorrad Connectivity zijn je scooter, je smartphone en jijzelf met elkaar verbonden. Je kiest je volgende bestemmingen, de C 400 GT navigeert je via de Turn-by-Turn-pijlweergave op het TFT-display via de snelste route. De USB-oplaadbus in het opbergvak zorgt voor voldoende power terwijl de stad onder de klanken van je favoriete playlist aan je voorbijtrekt. Via de Multi-Controller op het stuur bedien je intuïtief de functies: je gaat naar een andere song, je zoekt naar contacten of je belt met je vrienden.

+ Lees verder

3 jaar zorgeloosheid

Ride on & on & on. Wij geven nu een jaar extra.

Vanaf nu krijg je bij de aanschaf van een motorfiets een jaar extra zorgeloosheid boven op de wettelijke garantie.

Meer informatie

Aandrijving voor elke dag

25
kW (34 pk) bij 7.500 t/min
214
kg leeggewicht van het voertuig rijklaar, volle tank
775
mm zithoogte bij leeggewicht
3,5
liter verbruik op 100 km volgens WMTC
Vloeistofgekoelde 1-cilinder 4-takt motor

Efficiëntie die leuk is

De eencilindermotor van de C 400 GT wordt nu geleverd met elektronische gashendel: Ride by Wire. Dat merk je aan een meer harmonische reactie op het gasgeven en een zijdezacht reactiegedrag, ook bij lage snelheden. Dankzij de effectieve verbranding werkt de motor zuinig, voldoet hij aan de nieuwe Euro 5-normen en reageert hij toch direct op het gasgeven.

+ Lees verder

Eindeloos rijplezier – ook met rijbewijscategorie A2

Als houder van een rijbewijs uit de categorie A2 mag je met dit model rijden. Onze BMW Motorrad dealers kunnen je alles hierover vertellen.

Naar dealer zoeken

Jouw Style

Pas deze aan je voorkeuren aan

Pas deze aan je voorkeuren aan

Het is aan jou: pas de C 400 GT met het uitgebreide programma aan speciale opties en Originele BMW Motorrad Accessoires aan je persoonlijke smaak aan. Laat je daarvoor inspireren door onze suggesties.

+ Lees verder

Plaats voor alles wat je nodig hebt

Plaats voor alles wat je nodig hebt

Na het werk nog even sporten? Een weekendje weg uit de stad? Met de nieuwe tassen uit onze Black Collection krijgt je C 400 GT wonderbaarlijk veel ruimte. Ze zijn uitbreidbaar, waterdicht en kunnen in elkaar gevouwen plaatsbesparend worden bewaard. Nog een pluspuntje: de nieuwe tassen kunnen op verschillende BMW Motorrad modellen worden gemonteerd.

+ Lees verder

Nog meer #PluggedToLife

spinner