De expressionist.

Stijl is het enige dat telt.

Jij past in geen enkel hokje en loopt graag buiten het gareel? Dan is deze uitvoeringsvariant voor jou. Met een uitgesproken progressief design en inclusief het Highline-pakket onderscheidt deze CE 02 zich gedurfd van de rest. Daarbij komt de opvallende comfort-buddyseat in de kleur petrol waarop je comfortabel kunt cruisen. Een andere blikvanger is de petrolkleurig getinte instrumentenpaneelbekleding. De zilverkleurige voetsteunenset maakt het geheel BMX-achtig.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Highline-pakket.

Design en techniek van een hoger niveau. Met het Highline-pakket met lak in Cosmicblack uni-lak 2, driekleurige buddyseat Pro, goudkleurige voorvork en talloze tapes geef jij vorm aan de nieuwe stijl op de weg. Bluetooth-interface, SP Connect smartphone-houder, rijmodi Pro, externe snellader (11 kW), handvatverwarming en Backend Connectivity zijn je slimme metgezellen.

Instrumentenpaneelbekleding getint.

Benadrukt hoeken en randen: de getinte instrumentenpaneelbekleding met hoekig design. De petrolkleurige tint is een blikvanger die de eParkourer nog meer boven de massa doet uitsteken. Maar de instrumentenpaneelbekleding is bovenal een grotere bescherming tegen weer en wind. Als het regent, kun je hiermee comfortabeler naar je volgende bestemming rijden.

Comfort-buddyseat in petrol.

Breder, dikker, uiterst aangenaam: je wilt niet meer afstappen van de comfort-buddyseat. De zitting is breder en de bekleding is 20 mm dikker dan de standaardversie.

Voetsteun voor en achter.

BMX-fans willen dit graag: de voetsteun vóór en achter van gefreesd aluminium doet denken aan de BMX foot pegs en geeft de eParkourer een sportieve touch.

De vrije geest.

Jouw ontsnapping aan het dagelijks leven.

Wordt het leven van alledag te benauwend? Even eruit doet wonderen: chillen bij de Baggersee, een picknick in het stadspark, you name it. Jouw vluchtvoertuig is de CE 02 in deze uitvoeringsvariant. In de SP Connect-smartphone-houder en houder voor de zijtas rechts en zijtas Urban Collection groot is hij perfect uitgerust en klaar voor alles wat je nodig hebt om je eigen accu weer op te laden. Terug naar school, kantoor of flexibele werkplek? Met deze variant neem je alles gemakkelijk mee.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Zijtas, groot.

Neem veel meer mee dan alleen je zwemkleding: in de grote zijtas met een inhoud van 16 liter. De waterdichte en uitneembare binnentas is een veilige en droge plek voor je persoonlijke spullen. Dankzij het ingenieuze snelsluitsysteem wordt de tas zonder hinderlijke riemen eenvoudig aan je eParkourer vastgemaakt. Kies je stijl uit een van onze collecties: Urban Collection, Adventure Collection of Black Collection.

Houder zijtas, rechts.

Met de houder, gemaakt van een zwarte stalen buis, kun je de rechtse zijtas met behulp van het snelsluitsysteem eenvoudig en stevig aanbrengen.

Smartphone-houder

In de SP Connect-smartphone-houder met bajonetsluiting hebben apparaten van verschillende fabrikanten een veilige plaats. De trillingsdemper vangt vibraties op en voorkomt zo beschadigingen. Dankzij het verstelmechanisme kan de smartphone gepositioneerd worden. Eenvoudige bediening: voor het vergrendelen en ontgrendelen de sluiting 90 graden draaien.

De explorer.

Klaar voor al je plannen.

Altijd bezig en steeds in beweging? Dan is dit je uitrusting. Uitgerust met een bagagerek en topcase light kun je inpakken wat je nodig hebt voor je ritjes door de stad. De instrumentenpaneelbekleding beschermt je beter tegen weer en wind, zodat je zo min mogelijk hoeft af te stappen. Het exclusieve Highline-pakket zit er ook al bij - inclusief snellader sta je razendsnel weer startklaar, met de extra rijmodus FLASH ben je nog dynamischer onderweg.

+ Lees verder
Naar de configurator external-link-arrow-slim
Highline-pakket.

Design en techniek van een hoger niveau. Met het Highline-pakket met lak in Cosmicblack uni-lak 2, driekleurige buddyseat Pro, goudkleurige voorvork en talloze tapes geef jij vorm aan de nieuwe stijl op de weg. Bluetooth-interface, SP Connect smartphone-houder, rijmodi Pro, externe snellader, handvatverwarming en Backend Connectivity zijn je slimme metgezellen.

Instrumentenpaneelbekleding.

Nóg een reden om elke dag je eParkourer te gebruiken: de instrumentenpaneelbekleding. Deze past doorzichtig en hoekig perfect bij het design van de CE 02 en beschermt je beter tegen weer en wind. Dankzij de krasbestendige laag is de kuipruit buitengewoon duurzaam.

Bagagerek zwart.

Veel van plan en veel bagage? Het bagagerek is de perfecte accessoire voor jouw CE 02. Daarop kan je bijvoorbeeld de topcase light van 29 liter of een andere groot bagagestuk stevig bevestigen. Mocht je eens iemand willen meenemen, dan kan je duopassagier zich hier aan vasthouden. En het manoeuvreren wordt nog gemakkelijker als je het als duwhulp gebruikt. Het bagagerek gaat visueel onopvallend op in het totale design van de CE 02.

Topcase light zwart, 29 l.

Zwart en lichtgewicht: in de afsluitbare kunststof topcase met een inhoud van 29 liter kun je maximaal 3 kg aan gewicht kwijt, zoals je helm of andere benodigdheden voor onderweg. De grote reflector aan de achterkant maakt je goed zichtbaar. Het embleem op de klep voegt waarde toe aan de topcase.

Create your own.

Heb je zelf ideeën of andere wensen? Configureer je eParkourer helemaal volgens jouw eigen wensen.

Naar de configurator
spinner