Kies je favoriete model

R 18

Een karaktervolle cruiser met een lage en gestrekte flyline en een frame met dubbele lus. De maximale reductie biedt je maximale ruimte voor je individualisering.

R 18 Classic

Historisch geïnspireerd door de eerste cruisers die geschikt waren om te toeren. De lange, gestrekte flyline en de hoge kuipruit bieden je puur touringplezier en een typisch Big Boxer-gevoel.

R 18 Roctane

De R 18 Roctane staat voor pure ongedwongenheid. Uiterlijk: van de Bagger. Comfort: van de Tourer. Persoonlijkheid: Custom Factory Hot Rod. De krachtige Big Boxer drijft dit alles aan.

R 18 B

Ongebreidelde kracht ontmoet pure ziel: typische bagger-look met karakteristieke streamlining, bekleding op stuur en vaste tassen. Geniet van het rijden.

R 18 Transcontinental

Grand Touring met Big Boxer-gevoel: Exclusief, luxueus en comfortabel, en volledig op het rijden met z'n tweeën afgestemd.

Geïnspireerd door iconen

Verhalen die je kunt zien en voelen. Onze R 18-modellen combineren iconische designkenmerken met een gereduceerd totaalconcept, dat je oneindig veel mogelijkheden voor individualisering biedt. Het is dus aan jou wat je van je R 18 maakt.

Configureer nu
spinner