Onze nieuwe lakkleuren.

Update van het bestaande kleurenpalet van BMW Motorrad.

We frissen regelmatig de lakkleuren van talloze modellen op. Met name de Option 719 lakvarianten verrassen met sprekende kleurencombinaties waarmee de uitstraling van je motorfiets nog individueler wordt. Hier vind je een overzicht van de highlights.

S 1000 RR: een nieuwe kleur - en de naam spreekt voor zich.

S 1000 RR: een nieuwe kleur - en de naam spreekt voor zich.

Hockenheim silver metallic – een kleur met de naam van een van de meest veeleisende circuits ter wereld. Deze nieuwe variant belichaamt heel duidelijk de uitdaging om uiterst geconcentreerd alles te geven en om op jacht naar de ideale lijn geen milliseconde en geen millimeter weg te geven. 

+ Lees verder

G 310 R: altijd onmiskenbaar.

G 310 R: altijd onmiskenbaar.

De verder ontwikkelde variant van de lak Cosmic black uni benadrukt met behulp van de nieuwe belijning het dynamisch-moderne design van je G 310 R nu nog duidelijker. 

+ Lees verder

G 310 GS: meteen op weg.

G 310 GS: meteen op weg.

De nieuwe kleurvariant Strato blue metallic belichaamt het idee van je G 310 GS heel duidelijk. Hiermee rijd je spontaan en zonder zorgen door de stad en daarna het omringende landschap in. Fris en ongedwongen: avontuur is wat je er zelf van maakt. 

+ Lees verder

K 1600 GT: indrukwekkend op pad.

K 1600 GT: indrukwekkend op pad.

Indrukken opdoen en daarbij heel veel indruk maken. Met de twee nieuwe Option 719 kleurvarianten weet je de blikken van anderen beslist op je gericht: Option 719 Blue planet metallic/Ivory alsmede Option 719 Stardust metallic benadrukken zowel de geschiktheid voor lange ritten als de dynamiek van deze tourer. 

+ Lees verder

Option 719.

Ga met karakter de weg op. Unieke opties af fabriek waarmee je jouw motorfiets nog meer aan kan passen aan jouw wensen en smaak.

Meer over Option 719
spinner