'The Future Shack' van BMW Motorrad

Jouw toekomst van mobiliteit in de stad

We zijn nog nooit zo mobiel geweest. In beweging zijn betekent aangekomen zijn. Tot zover vandaag. Maar hoe wordt morgen? Hoe willen we leven? Hoe zullen we de behoefte aan maximale mobiliteit afstemmen op de milieuvereisten? Hoe willen we het stadsleven vormgeven? Hoe onszelf? In het 'The Future Shack'-project zoeken we samen met content creators naar antwoorden. Naar logische. En naar goed aanvoelende. Antwoorden die bij onze waarden passen. Hier vinden we de toekomst opnieuw uit. Laat je inspireren.

Content creators

'The Future Shack' volgen

'The Future Shack' volgen

Laat je inspireren. Beleef onze visie op mobiliteit in de stad. Begeleid de creators een stuk op hun traject. Kijk naar de toekomst met Concept CE 02 en Vision AMBY. En ontdek op de BMW CE 04 wat nu al mogelijk is. De content van 'The Future Shack' vind je op YouTube, de creator content op TikTok en Instagram.

+ Lees verder

De toekomst? Ik denk dat deze van degenen is die erover nadenken en deze zien aankomen.

 “

„The Future Shack“ afleveringen

"The Future Shack" by BMW Motorrad

Aflevering 1: Seamlessness

Aflevering 1: Seamlessness

We belichten aspecten van mobiliteit in de stad in de toekomst. In aflevering 1: Seamlessness. Vertaald betekent het naadloosheid en kan het daarom vele facetten omvatten die een voertuig in de toekomst zou moeten hebben: naadloze integratie in andere apparaten, in het internet, in stadsgebieden, in het hele leven. Werp met ons een blik in de toekomst.

+ Lees verder

Ik probeer vast te leggen wat vandaag belangrijk is en wat ons in de toekomst zal bewegen.

 “

Binnenkort: Aflevering 2

Ook in de volgende aflevering kijken we naar de toekomst van mobiliteit in de stad. 'The Future Shack' zal de blik verbreden en de geest openen voor wat ons morgen gaat bewegen. Wil je de volgende afleveringen niet missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal en activeer de bel.

'The Future Shack' op YouTube external-link-arrow-slim

De toekomst al vandaag

spinner