'The Future Shack' van BMW Motorrad

Jouw toekomst van mobiliteit in de stad

We waren nog nooit zo digitaal, verbonden. Nooit mobieler. Wij kunnen en willen overal zijn. In beweging zijn betekent aangekomen zijn. Tot zover vandaag. Maar hoe wordt morgen? Hoe integreren we mobiliteit naadloos in ons leven in de stad? Hoe zijn de milieu-eisen in overeenstemming met onze levensstijl? Het maximale uit het heden halen en tegelijkertijd een leefbare toekomst vormgeven? In het 'The Future Shack'-project zoeken we samen met content creators naar antwoorden. Hier ontwikkelen we nieuwe designconcepten voor de toekomst van de metropolen. Laat je inspireren.

Content creator

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden

Nicole Bloomgarden is een multitalent uit New York. Haar mindset: visiegericht. Ze is onder andere bekend als content creator van de 'Out West Tik Tok Dance Challenge'en als actrice in de Amazon Prime Show 'Intentions'. Als activiste wil ze black creators en de LGBTQ+ community ondersteunen. En in het 'The Future Shack'-project neemt ze je mee op reis naar de mobiliteit van morgen.

+ Lees verder

„The Future Shack“ output

„The Future Shack“ output

Beleef spannende onderwerpen, toekomstgerichte ideeënen onze visie op stedelijke mobiliteit. Ga mee met de creator en kijk naar de toekomst met Concept CE 02 en Vision AMBY. En ontdek op de BMW CE 04 wat nu al mogelijk is. De content van 'The Future Shack' vind je op YouTube, de creator content op TikTok en Instagram.

+ Lees verder

Hier in Singapore zijn er al zoveel elektrische voertuigen – dat is echt indrukwekkend

 “

Nicole Bloomgarden

„The Future Shack”

“The Future Shack” aflevering 2

The Future Shack by BMW Motorrad

Aflevering 2: Smart City

Aflevering 2: Smart City

Samen met Nicole en Isaac duiken we in de Smart City Singapore. En welk voertuig zou voor dit project beter geschikt zijn dan de BMW CE 04. Volledig elektrisch onderweg ontdekken de twee de toekomst van digitalisering, netwerken en milieuvriendelijkheid in een van de meest vooruitstrevende metropolen ter wereld.

+ Lees verder

Dit staat je als volgende te wachten

In de volgende aflevering presenteren we je naast nieuwe baanbrekende onderwerpen een spannende innovatie: de nieuwe BMW CE 02. Als je van milieuvriendelijkheid, toekomstbestendige mobiliteit en natuurlijk cool design houdt, moet je dat niet missen. Meld je aan voor ons YouTube-kanaal, zodat je altijd up-to-date bent.

“The Future Shack” op YouTube external-link-arrow-slim

Already the future today

spinner