* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad. Model- en optieprijzen zijn inclusief BPM, BTW, kosten van registratie en rijklaar maken. Prijzen van accessoires zijn inclusief BTW, maar exclusief montagekosten en eventuele extra benodigdheden. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie.

Alle BMW motorfietsen worden alleen geleverd met de wettelijk vereiste uitrusting (bijv. reflectoren conform de norm Euro 4). De motorfietsen op de afbeeldingen en video's op deze website kunnen hiervan afwijken. Afbeeldingen kunnen speciale accessoires bevatten.

*Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van BMW Motorrad inclusief BPM, BTW, registratiekosten en kosten rijklaar maken. De BMW Motorrad dealer geeft je graag bindende prijsinformatie. Afgebeelde motorfietsen kunnen afwijken van de (vereiste) standaarduitvoering en additionele pakketten, opties en/of accessoires bevatten.

De nieuwe BMW F 900 R.

Dynamisch, progressief, intuïtief.

Het puristische en krachtige ontwerp van de F 900 R vraagt gewoon om uitdagingen. Deze Dynamic Roadster geeft je de mogelijkheid om de adrenaline snel te laten stromen. Deze naked bike reageert met precisie en nauwkeurigheid. Dit betekent dat je het vermogen intuïtief kunt gebruiken, alsof je je gedachten rechtstreeks vertaalt in rijplezier. De F 900 R ondersteunt je volledig met zijn verlichtingstechnologie, connectiviteit en veiligheid – veel meer dan de rest.

Stap op en ga op weg: #NeverStopChallenging.    

Tijdelijk extra voordeel.

Nu bij aankoop van een F 900 R: 5 jaar garantie én het Comfort Pakket voor slechts € 149,-. Hiermee heb je een voordeel van € 880,-

* bij aankoop van een nieuwe BMW motorfiets of uit voorraad. Voordeel en aanbod verschilt per motorfiets. Aanbod is geldig tot en met 30 juni 2024. Vraag de BMW Motorrad dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

+ Lees verder
Ontdek meer external-link-arrow-slim

FINANCIEREN OF LEASEN

Je hebt jouw ideale naked bike - de BMW F 900 R - gevonden en je wilt hier zo snel mogelijk van genieten. Met de lease- en financieringsproducten van BMW Financial Services ga je zorgeloos de weg op. 

+ Lees verder

Huur een F 900 R voor € 75,- p. dag

Lekker een dagje rijden? Of je nou alleen of met andere motorrijders op pad gaat, probeer een keer de BMW F 900 R. Met deze dyncamic Roadster heb je gegarandeerd een leuke rit. Soeplesse in elke bocht en wat dacht je van het standaard TFT-display? Je komt niks te kort en dat voor maar € 75,- per dag!

+ Lees verder

Strakke uitstraling & scherp design: de essentie van een naked bike

Achter het spierballenvertoon van de F 900 R gaat puur rijplezier schuil. De scherpe contouren van deze naked motor benadrukken als gespannen pezen het atletische karakter van de machine. De machine ziet er geconcentreerd en compleet afgetraind uit. De voorzijde is agressief. Koplamp en cockpit zitten compact bij het balhoofd. Net als de vuisten van een bokser: ze geven dekking en in een fractie van een seconde klaar voor de aanval. De tank zit ver naar voren: voor een optimale massaverdeling en een korte achterkant. De compacte, geïntegreerde einddemper benadrukt de strakke uitstraling.

+ Lees verder

Zo individueel als jijzelf

Elk van de kleurvarianten verraadt iets over het karakter van je F 900 R. Net als over het jouwe.

Stijlvariant Sport

De lak in de kleur Light white uni is sportief en elegant tegelijkertijd: deze brengt het karakter van de Dynamic Roadster naar voren.

Stijlvariant Triple Black

De donkere lak Blackstorm metallic 2 en de zwarte velgen benadrukken de dynamiek van de F 900 R.

Exclusive

De F 900 R in de kleur Racing red laat het krachtige karakter van de F 900 R tot uitdrukking komen.

Drie jaar garantie.

Ride on & on & on. Wij geven je nu een jaar extra.

Nu 3 jaar garantie op alle motorfietsen.

Lees meer

2-cilinder lijnmotor

77
kW maximaal vermogen (105 pk)
92
Nm max. koppel bij 6.500 t/min
895
cc cilinderinhoud 895
770
mm tot 865 mm zithoogte

Meer koppel in je leven.

Meer koppel in je leven.

Intuïtief, spontaan en dynamisch – je wacht niet op geluksmomentjes. Je creëert ze gewoon helemaal zelf. De krachtige 2-cilinder lijnmotor van de F 900 R levert je daarbij van 4.500 tot 8.500 t/min meer dan 87 Nm. Ofwel precies in het toerengebied waarin je het meeste plezier van het vermogen hebt.

+ Lees verder

Alle begin is makkelijk – de F 900 R ook voor A2-rijbewijs.

Alle begin is makkelijk – de F 900 R ook voor A2-rijbewijs.

De F 900 R met 95 pk is ook in een A2-uitvoering leverbaar. Deze kan zo worden gekalibreerd dat je machine voor jou geschikt is als je met het A2-rijbewijs onderweg bent. Zo kun je vanaf het begin genieten van de intuïtieve rijeigenschappen van de F 900 R. En gaat je A2-rijbewijs over in A, dan kan je jouw machine eenvoudig laten omzetten naar vol vermogen.

+ Lees verder

Ervaar het geluid van de F 900 R

De highlights van de F 900 R

Krachtige motor.
We zien het motorblok van de F 900 R. Dit is het kloppende hart van de F 900 R voor gegarandeerd rijplezier.
Dynamisch rijwielgedeelte.
We zien het rijwielgedeelte van de F 900 R.
Adaptieve bochtverlichting.
We zien de koplamp van de F 900 R met de adaptieve bochtverlichting.
Korte uitlaat.
De korte uitlaat benadrukt de dynamiek van de F 900 R.
Dynamic ESA.
We zien het elektronisch instelbare rijwielgedeelte met Dynamic ESA.
TFT-display met Connectivity.
We zien het grote 6,5" TFT-display van de F 900 R.
Schakelassistent Pro.
Een klein onderdeel neemt veel werk uit handen: de schakelassistent Pro.
Diverse zithoogtes.
We zien de buddyseat van de F 900 R. Dankzij de zes verschillende zithoogtes kan iedereen erop plaatsnemen.

Adaptieve bochtverlichting.

Adaptieve bochtverlichting.

De adaptieve bochtverlichting van de F 900 R werkt vanaf een hellingshoek van 7° automatisch. Door afzonderlijke LED-elementen in de koplamp wordt de binnenkant van de bocht optimaal verlicht. Meer comfort en veiligheid in elke bocht.

+ Lees verder

Aangepast – maar alleen voor wat betreft ergonomie.

Aangepast – maar alleen voor wat betreft ergonomie.

De ergonomie van deze naked bike is voorwielgericht en sportief. Door de zes verschillende zithoogtes, de instelbare hendels en het als optie verkrijgbare hoge stuur vindt iedereen wel zijn ideale positie. Het windscherm is ook in een hoge uitvoering leverbaar en beschermt daarmee ook op langere ritten comfortabel tegen de wind.

Zo vindt iedereen de best passende F 900 R.  Ook dat verstaan wij onder Dynamic Roadster.

+ Lees verder

Voor meer rijplezier.

Voor meer rijplezier.

Met de als optie verkrijgbare rijmodi Pro rijd je in elke bocht en op elk recht stuk nog sneller met puur plezier: deze omvatten onder andere de voor de veiligheid relevante assistentiesystemen ABS Pro, Dynamic Traction Control (DTC), Dynamic Brake Control (DBC) en de dynamische motorremregeling (MSR). De DBC biedt meer veiligheid tijdens het remmen en de nieuwe MSR voorkomt slippen of haperen van het achterwiel bij spontaan gasgeven of schakelen. De schakelassistent Pro of het elektronisch instelbare rijwielgedeelte Dynamic ESA combineren daarbij sportieve dynamiek met comfort: voor nog meer rijplezier.

+ Lees verder

Jouw stijl, onze suggesties

Van korte sportieve ritjes tot een weekendje weg: de F 900 R heeft vele gezichten. Afhankelijk van hoe je onderweg wilt zijn, hebben we hier drie suggesties die precies op jouw wensen zijn afgestemd.

+ Lees verder

Kijk nog even verder

Let op: sommige in de video gepresenteerde kleuren zijn bij het actuele modellenpalet niet meer verkrijgbaar.  

* Genoemd tarief is voor alle getoonde modellen gebaseerd op een looptijd van 24 maanden en 5.000 kilometer per jaar. De getoonde actietarieven zijn geldig tot en met 31 maart 2024.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

+ Lees verder
spinner