Ervaar de Spirit of GS

De BMW Motorrad GS Roadshow.
12 apr - 21 sep 2024
Bij BMW Motorrad dealers, Nederland

De GS is al jarenlang een icoon. Onze GS-modellen zijn je betrouwbare partner voor onderweg en in alle uitdagingen en levenssituaties. Altijd met een opvallend design, comfortabele ergonomie en perfect rijgedrag.

Om zelf te kunnen ervaren welk GS model het beste bij je past gaan 13 verschillende GS modellen on tour.  Van de  G 310 GS tot de R 1300 GS. De BMW Motorrad GS Roadshow start vrijdag 12 april en loopt t/m zaterdag 21 september en gaat langs meerdere BMW Motorrad dealers. Je kunt dus dicht bij huis proefrijden. Als je je hier online inschrijft*, reserveren we je favoriete model voor een uitgebreide kennismaking.
*Lees onderaan de pagina de evenementvoorwaarden.

+ Lees verder

De GS Roadshow: AANKOMENDE TOURS

De GS Roadshow: AFGELOPEN TOURS

Molenaar Motors, IJsselstein

Vrijdag 12 april en zaterdag 13 april 

Dusseldorp Motorrad, Alkmaar

Vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 

Simako-BDM, Apeldoorn

Vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei 

Van Harten, Amersfoort

Vrijdag 10 mei en zaterdag 11 mei

Motor Venray, Venray

Vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei

Harry Meijer, Lijnden

Donderdag 23 mei, vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei

Mofra, Rijen

Donderdag 6 juni, vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni

Simako-BDM, Elst

Vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni

MR Motoren, Barendrecht

Donderdag 27 juni, vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni en maandag 1 juli 

Oostland Motorrad, Enschede

Vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli

Onze GS-modellen

Onze GS-modellen

Aangedreven door zucht naar avontuur en uitdagingen.

Wil je meer weten over ons Adventure segment en de bijbehorende modellen? Op de segment pagina vind je alle informatie over de modellen, maar ook de verhalen en avonturen en de drijvende kracht achter deze modellen. #SpiritOfGS

+ Lees verder

De Int. GS Trophy 2024

De Int. GS Trophy 2024

Welk team wint er in Namibië?

Het offroad-avontuur brengt ons naar Namibië. Nadat de Int. GS Trophy alle continenten over de hele wereld heeft bezocht, keert ze terug naar waar het allemaal begon – naar Afrika. Namibië heeft onder andere prachtige landschappen, de 'Big Five' en vele andere diersoorten. De hete dagen worden afgesloten met dieprode zonsondergangen. 's Nachts kun je dan een overweldigende sterrenhemel bewonderen. De reis naar Namibië wordt een unieke belevenis met heel veel #SpiritOfGS. We kunnen bijna niet wachten.

+ Lees verder

De BMW Motorrad GS Roadshow evenementvoorwaarden

Je kan je alleen inschrijven als je inwoner bent van Nederland, in het bezit bent van een geldig rijbewijs A(2) en ouder bent dan 18 jaar op het moment van inschrijving. Het aantal plaatsen voor dit evenement is beperkt. Op dit evenement zijn de hiernaast genoemde voorwaarden van toepassing:

  • BMW Motorrad en de BMW Motorrad dealer beoordelen de ontvangen inschrijvingen en hebben het recht deze te weigeren.
  • Onvolledige of incorrecte inschrijvingen gelden als niet ontvangen. Per persoon kan maximaal 1 reservering worden gemaakt.
  • De reservering en bevestiging zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Bij inschrijving voor een proefrit dien je kennis te nemen van en akkoord te gaan met de bruikleenvoorwaarden, hiermee verklaart de deelnemer onder meer dat hij/zij aansprakelijkheid aanvaardt voor alle schade en BMW en haar partners hiervoor volledig vrijwaart. De motor is door BMW Motorrad WA verzekerd, waarbij een eigen risico van toepassing is van € 750 per gebeurtenis.
  • Je gegevens worden opgeslagen en verwerkt door BMW Motorrad en worden doorgegeven aan de officiële BMW Motorrad dealer met als doel je te laten proefrijden.
  • Je gaat met het versturen van je gegevens akkoord met de ontvangst van e-mail berichten van BMW Motorrad. In iedere e-mail is onderaan de mogelijkheid opgenomen waarmee je je kunt afmelden.
  • BMW Motorrad bevestigt dat de door jou verstrekte gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vertrouwelijk worden behandeld.
spinner