De superieure

Consequent vooruit

Het wegrijden staat hier gelijk aan aankomen: met elke kilometer voel je ontembare vrijheid en puur rijplezier. De R 1250 RT met de lak Alpine white uni 3 overtuigt met features als de rijmodi Pro, MSR en DBC in het Dynamic-pakket. Het comfortpakket met stoelverwarming en extra topcase brengen je ontspannen en met alles dat je tijdens je rit nodig hebt naar je bestemming.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
TPC

De bandenspanningscontrole (RDC) waarschuwt automatisch voor spanningsverlies en maakt de berijder in een vroeg stadium attent op mogelijke gevaren.

Dynamic-pakket

Het Dynamic-pakket omvat adaptieve bochtverlichting en koplamp Pro, Dynamic ESA, ACC, schakelassistent Pro, de rijmodi Pro alsmede MSR en DBC.

Comfort-pakket

Het Comfort-pakket omvat Keyless Ride, centrale vergrendeling, diefstalalarmsysteem, buddyseatverwarming, comfort-telefonie, een 12V-aansluiting en een verchroomd uitlaatsysteem.

Topcase klein, 28 l

De waterdichte topcase biedt met een inhoud van 28 liter voldoende ruimte voor een helm en overtuigt zowel bij alledaagse ritjes als op korte ritten.

Binnentas voor topcase klein

De passende binnentas voor de kleine topcase zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen.

De ambitieuze

Hongerig naar meer

Je wilt los: krachtig over steile passen jagen, zo plat mogelijk door de bocht gaan. Met deze Sport-uitvoering met de lak Racing blue metallic 2 kom je volledig aan je trekken. Opvallend zijn de Option 719 wielen Sport en de hoogwaardige pakketten met gefreesde onderdelen Shadow en Shadow II van aluminium in zwart/zilver. Met de led-verstraler zie je goed en word je goed gezien en via het nieuwe audiosysteem hoor je de soundtrack bij je rit.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Audiosysteem ECE

Het audiosysteem 2.0 met DAB+, equalizer en Advanced Audio Settings zorgt voor een goed geluid en kan met de Multi-Controller eenvoudig worden bediend.

LED-mistlampen

De LED-mistlampen zorgen voor meer veiligheid bij slecht zicht.

Optie 719 velgen Sport

De exclusieve tweekleurige Option 719 wielen Sport zetten met hun gefreesde contrasten designaccenten.

Option 719 stijlpakket Shadow

Het Option 719 stijlpakket benadrukt met hoogwaardige componenten van aluminium in zwart/zliver het sportieve karakter van de motorfiets. Het omvat een motorblokafdekking en kleppendeksels, bobinekap, olievulplug en zwarte kunststof sliders op de kleppendeksels.

Option 719 stijlpakket Shadow II

Het Option 719 stijlpakket Shadow II met hoogwaardige componenten van geëloxeerd en gefreesd aluminium in zwart/zilver benadrukt het sportieve karakter van de motorfiets. De instelbare handhendels zijn enorm hoogwaardig en zeer harmonieus. De gefreesde expansiereservoirdeksels zijn stijlvol en functioneel tegelijk.

De kilometervreter

Glanzend over de hele lijn

Volmaakt: de stijlvariant Triple Black in Black storm metallic 2 benadrukt de krachtige, dynamische kant van de R 1250 RT. Adaptieve bochtverlichting, Keyless Ride en het Dynamic pakket brengen een stukje meer comfort en rijplezier. En om niet te lang te worden opgehouden, heb je de belangrijkste dingen in de tanktas te allen tijde bij de hand.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
eCall

De intelligente noodoproep (eCall) neemt bij een ongeval automatisch contact op met het BMW Callcenter om zo snel mogelijk de hulpdiensten in te schakelen.

Comfort-pakket

Het Comfort-pakket omvat Keyless Ride, centrale vergrendeling, diefstalalarmsysteem, buddyseatverwarming, comfort-telefonie, een 12V-aansluiting en een verchroomd uitlaatsysteem.

Dynamic-pakket

Het Dynamic-pakket omvat adaptieve bochtverlichting en koplamp Pro, Dynamic ESA, ACC, de schakelassistent Pro, de rijmodi Pro alsmede MSR en DBC.

Binnentas voor toerkoffer

De passende binnentas voor de toerkoeffer links zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen.

Tankrugzak 11 l

De kleine tankrugzak van 11 liter met riemen en een waterdicht hoofdvak is ideaal voor als je een korte trip plant.

The Exclusive

Stijlbewust op elke kilometer

Minutieus vervaardigd, opvallend hoogwaardig: De R 1250 RT Option 719 Meteoric Dust II metallic trekt de aandacht van iedereen. Met de exclusieve Option 719 buddyseat, het Option 719 pakket gefreesde onderdelen Classic en de tweekleurige option 719 wielen Classic geef je je bike een heel persoonlijke noot met duidelijke accenten.

+ Lees verder
Configureer nu external-link-arrow-slim
Optie 719 velgen Classic

De exclusieve dubbelkleurige Option 719 velgen Classic zetten met hun gefreesde contrasten opvallende accenten.

Option 719 buddyseat

De hoogwaardige buddyseat van Option 719 in zadelbruin valt op door een fijne haptiek, een bescheiden marmering, luxueuze siernaden en een aantrekkelijk gevormde structuur.

Option 719 stijlvariant Classic

Het stijlpakket Classic van de exclusieve Option 719 zet met hoogwaardige componenten in zilverkleurige look designaccenten.

Topcase

De topcase met gespoten deksel biedt een opbergruimte van 49 liter en daarmee veel plaats voor maar liefst twee helmen.

Binnentas voor toertopcase

De passende binnentas voor de kleine topcase zorgt voor een ordelijke bagage en is gemakkelijk te vullen en te legen.

Accessoires voor de R 1250 RT

Sportuitlaat

De hoogwaardige slip-on-uitlaatdemper van titanium met carbon afsluitkap zorgt voor een krachtig geluid en een sportieve look.

Bagageprogramma

Toertopkoffer in Light white aluminium

De grote, waterdichte topkoffer biedt met een volume van 49 l heel veel ruimte en is standaard voorzien van een rugkussen. Deze kan met een handgreep rechtsreeks op het standaardbagagerek worden bevestigd.

Binnentas voor zij-en topkoffer

De bijpassende binnentassen voor de toerkoffers en toertopkoffer zorgen voor een ordelijke bagage en zijn gemakkelijk te vullen en te legen. Dankzij de draaggreep en de schouderband kunnen de tassen gemakkelijk worden vastgepakt en moeiteloos worden meegenomen. De opgezette buitentassen en de driezijdig rondomlopende ritssluiting bij de binnentassen voor de koffers alsemede het ver openklapbare deksel bij de binnetas zijn enkele van de praktische details.

Tanktas, 11 l

De tanktas biedt in het afsluitbare binnengedeelte (volume ca. 11 l) en in het kaartenvak een uitermate goede bescherming tegen water. In de waterafstotende buitentas kan ook een 0,5 l PET-fles stabiel staan. Met handgreep en afneembare schouderband.

Design

Kofferlijst, verchroomd

De hoogwaardige en fraaie kofferlijsten zijn verchroomd en geven de motorfiets een onmiskenbare en hoogwaardige look.

Toertopkoffer dekselpaneel, verchroomd

De toertopkoffer kan eveneens worden verfraaid met een verchroomde dekselpaneel waardoor er in combinatie met de verchroomde kofferlijsten een harmonische algehele indruk ontstaat.

Ergonomie en comfort

Comfort windscherm

Het hogere en bredere Comfort windscherm biedt optimaal toercomfort bij weer en wind. Deze heeft een schitterende aero-akoestiek en de krasbestendige coating zorgt voor permanente doorzichtigheid.

Buddyseat berijder laag met buddyseatverwarming, zwart

De in vergelijking met de standaard buddyseat 45 mm lagere buddyseat berijder in zwart maakt het makkelijk om de motor te bestijgen en eraf te komen en zorgt dat je makkelijk met je voeten bij de grond kunt. De seat kan in twee standen worden gemonteerd, zodat een zithoogte van 760 c.q. 780 mm wordt bereikt. Bovendien biedt deze de bestuurder goed comfort voor veel onbezorgde kilometers.

Veiligheid

Cilinderkopbescherming

Voor in het uiterste geval biedt de cilinderkopbescherming van roestvrij staal complete bescherming tegen schade.

Afsluitbare olievuldop, zwart

Klein maar fijn. De afsluitbare olievuldop is van gefreesd aluminium en kan met een speciale hoeksleutel worden afgesloten om te beschermen tegen toegang door onbevoegden.

LED-mistlichten

De krachtige extra LED-koplampen in compacte aluminium behuizing garanderen ook bij mist, regen en sneeuwval beter zicht en gezien worden. Tegelijk zorgen ze met hun witte, op daglicht lijkende kleur voor een subtiele belichting van de weg en bieden zo de perfecte aanvulling op de hoofdkoplampen. De LED-technologie waarborgt een nagenoeg slijtagevrij bedrijf.

Geef je R 1250 RT vorm

Een exclusieve look met de Option 719, talloze features die je rit nog ontspannener maken of voldoende opbergruimte voor je bagage: configureer jouw motorfiets geheel naar eigen stijl.

Configureer nu
spinner