Het Pure&Crafted Festival 2021 in Berlijn

Music. Motorcycles. New Heritage.
17 - 18 sep 2021
Berlijn, Duitsland

Er mag weer worden gerockt! Lang genoeg hebben we het samenzijn moeten missen en nu is het tijd om weer met elkaar livemuziek, motorcultuur en New Heritage-lifestyle te vieren. En dat is natuurlijk het leukste als jij ook van de partij bent. Dus noteer maar alvast 17 en 18 september, dit keer in de prachtige Sommergarten van de Messe Berlin als locatie.

Meer nieuws en informatie over ons weerzien vind je hier:

+ Lees verder

Eindelijk weer live muziek

Eindelijk weer live muziek

Voor een extra portie festivalgevoel zorgen ook dit jaar weer echte parels voor livemuziek. Je kunt je nu al verheugen op The Hives, Kadavar. Jupiter Jones, Jake Bugg en vele andere artiesten. Veel rock'n'roll, gitaar riffs en drums zijn hier voor geprogrammeerd.

+ Lees verder

Festival spirit ontmoet Motorrad lifestyle

Buiten het podium draait alles natuurlijk om motorfietsen en de lifestyle erachter: in de Wheels Area wachten opwindende custombikes om door jou te worden ontdekt.

De General Store vervolmaakt het eenmalige programma van het Pure&Crafted Festival. Hierbij staan New Heritage-cultuur, fashion en lifestyle-accessoires in het centrum van de aandacht.

En uiteraard zal het niet ontbreken aan geselecteerde drinks en een gevarieerd food-aanbod, om Pure&Crafted ook werkelijk met alle zintuigen te kunnen beleven.

Wij kunnen er bijna niet op wachten om eindelijk weer met jou samen livemuziek te beleven, elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen en gewoon plezier te hebben. Dus daarom: tot snel in Berlijn!

+ Lees verder
Adres
Sommergarten Berlijn
14055 Berlijn
Duitsland
Routebeschrijving external-link-arrow-bold
spinner